Speelruimte te huur

 Ik bied mijn speelruimte te huur aan, omdat ik hem te weinig gebruik.                               De ruimte is te huur voor mensen die geen speelruimte hebben en discreet met elkaar willen spelen.

De speelruimte heeft een kruis, bondagestoel, twee bondage banken waarvan eentje met hoofddeel. Verder alle sm benodigheden zoals zwepen, leren en metalen boeien, knevels, klemmen, halsbanden enz.

Indien u interesse heeft om mijn speelruimte te huren, graag dit ruim van te voren aan te geven en hoelang U de speelruimte wenst te gebruiken.

Na gebruik is het mogelijk te douchen en iets te drinken. U kan aangeven wat jullie willen drinken bij reservering speelruimte.

De prijs van de speelruimte is E. 35,- euro per uur, wilt u langer gebruik maken dan is er een prijs afspraak te maken. De ruimte te huur van maandag tot zaterdag, van 11.00 tot 21.00 uur.

In heel Rotterdam geldt betaald parkeren dit kan via je mobile telefoon of bij een parkeer automaat.

Graag serieuze reacties, voor meer informatie via onderstaand email adres.

 slavin_aisha@outlook.com 

Slavin Aisha doet nooit mee met sessies van anderen, om een sessie iets is tussen degene die de speelruimte huren. Alleen als iemand het echt wil is het bespreekbaar.

speelruimte