Speelruimte te huur

CIMG0593xcCIMG0595dfCIMG0597aCIMG0598gh

Slavin aisha bied haar middeleeuwse sm speelruimte te huur aan,voor serieuze stellen om een leuke sessie/spel te hebben.

Na een sessie/spel is het mogelijk te douchen en iets te drinken,in de ruimte mag niet gerookt worden.

De ruimte bevind zich in Rotterdam-Noord vlakbij de A20,omgeving Bergselselaan –           Gordelweg.En is ook   te bereiken met tram  lijn 4 richting               molenlaan.

Wat bied de middeleeuwse speelruimte:

andreaskruis

bondage bank met hoofddeel

gewone bondage bank

bondagestoel

touwen

kettingen

leren pols en enkelboeien

metalen pols en enkelboeien

leren armtuig

spreidstangen

cuppingset met alcohol

halsbanden

bondage riemen

bed met ogen

musketon haken en slotjes

knevels/gags

klemmen

kaarsen

aanlijn riemen

zwepen

cane

ponybit

bed voor bondage

enz.

Als er iets stuk gaat dit tijdig bij de beheerder melden.

De speelruimte kost E.35,- per uur.De ruimte is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur,en op zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur.In de speelruimte mag niet worden gerookt.Bij langer gebruik dan twee uur is er een prijs afspraak te maken. De sm ruimte graag 2 weken van te voren bespreken,daar ik er niet altijd ben ivm andere afspraken.

Na gebruik alles terug hangen op hun plaats,dildo,s na gebruik schoonmaken aub.En de ruimte ordelijk achter laten a.u.b.

Het is niet toegestaan met tassen de speelruimte te betreden,dit dat het regelmatig voorkomt dat ik spullen mis.

Er is een gastboek aanwezig in de speelruimte die u kan tekenen hoe u de speelruimte heeft ervaren.En wat er eventueel verbeterd kan worden of aangevuld.U kunt ook het gastboek op de website tekenen zodat anderen weten hoe u de speelruimte heeft ervaren. De speelruimte is alleen per email te bespreken, bij de echte afspraak krijgt men mijn telefoon nummer.

U kunt slavin Aisha er eventueel bij huren als U dat wilt, maar alleen als er een duidelijke afspraak is gemaakt, wat U precies wilt.

aisha maakt ook sm speeltjes van leer,heeft u zelf een leuk idee of idee op foto,wat u graag wil laten maken voor uw slavin/slaaf laat het gerust weten.Er wordt alleen iets gemaakt bij vooruitbetaling.Alles is handwerk dus geen massa productie.

Voor meer informatie: slavin_aisha@outlook.com 

 

In heel Roterdam geldt betaald kenteken parkeren.