Slavinnen & Slaven Contract

Een slavinnen of slaven contract wordt meestal opgesteld door de Meester,Meesteres,die daar ook een eigen invulling aan kunnen geven.Over welke dingen er in komen te staan zoals leef en gedragsregels,kledingvoorschriften,welke dingen er niet mogen en waar de slavin/slaaf zich aan moet houden.En welke straf er geldt op overtredingen van de regels.Er zijn verschillende contracten zoals een spel contract,volledige onderwerping contract,lifestyle contract,goreaanse contract deze is strenger dan een bdsm contract.Onderstaande contracten zijn voorbeelden en kunnen aangevuld worden met de wensen,eisen van de Dominant/e.

Slavinnen Contract.

Dit is een overeenkomst tussen de slavin en haar Meester of Meesteres.Deze overeenkomst omschrijft de gedragsregels en verplichtingen van de slavin in de periode van ……….. tot en met onbepaalde tijd.In genoemde periode zal de slavin volledig als slavin behandeld worden.Mijn hele doen en laten is er opgericht mijn Dominant te behagen.Het uiteindelijke doel van deze overeenkomst is er om de slavin te laten ervaren wat het betekend om het volledige en onvoorwaardelijke eigendom van haar Dominant te zijn.

De leef en gedragsregels en verplichtingen zijn onvoorwaardelijk.Elke overtreding van de regels zal op gepaste wijze worden gestraft.Het is mijn plicht om ervoor te zorgen dat de slavin aan haar verplichtingen kan voldoen.Deze slavin heeft geen mogelijkheid om voortijdig de overeenkomst te beeindigen.Pas na afloop van deze overeenkomst wordt in overleg met de Dominant bekeken of de regels en verplichtingen ook in de toekomst blijven gelden,of dat er strakkere regels komen.

De volledige overgave duurt 24 uur per dag,24/7.Mijn lichaam en geest zijn het volledige eigendom van mijn Dominant.Hij of Zij kan daarom op elk moment van de dag beschikken over zijn slavin op elke manier Hij of Zij wenst.Dat kan zijn via persoonlijk contact,per email of smsje en zo zijn of haar slavin opdrachten geven die ze direct moet uitvoeren.De slavin zal zich met hart en ziel volledig overgeven aan haar Dominant,en zonder terug houding alles doen om hem of haar te behagen.

Uiterlijk.

Binnenshuis draagt de slavin altijd haar leren collar en haar pols en enkelboeien.Overige kleding draagt de slavin niet,of het hoogst noodzakelijke,slipjes worden niet gedragen.

Buitenshuis draagt de slavin haar metalen collar.Daarnaast draagt de slavin rokjes,een strak topje of truitje of jurkje met laarzen met hoge hakken,tenzij de Dominant anders bepaald.

Afhankelijk van de overeenkomst kan de Dominant bepalen of er van deze regels wordt afgeweken.

Met ingang van de overeenkomst scheert de slavin elke derde dag haar oksels,benen,kutje.

De slavin verzorgt haar haren en nagels zo goed mogelijk.De slavin zorgt ervoor dat ze een verzorgd sexy tot hoerig uiterlijk heeft.

Het is de Dominant toegestaan alle soorten boeien aan te brengen bij de slavin.Deze vast te zetten eventueel voor meerdere uren en zo de bewegings vrijheid te beperken.

Ik loop en sta altijd zo recht mogelijk.Ik zorg ervoor dat mijn rug recht is,mijn schouders naar achteren en mijn bekken naar voren gekanteld.Mijn hoofd is altijd recht en mijn blik is altijd trots.

Onderdanigheid.

De slavin bedankt haar Dominant altijd voor de aandacht die Hij of Zij aan haar heeft willen schenken.

Als de Dominant steld de slavin direct op voor inspectie.Hiertoe plaatst de slavin haar handen tegen de muur,spreid haar benen en duwt haar kontje naar achteren.Haar hoofd legt ze in haar nek en kijkt niet om.Ze wacht net zolang tot het haar Dominant behaagt de inspectie uit te voeren.

Als de slavin haar Dominant iets aanbied zal ze dit altijd op zo,n onderdanige wijze uitvoeren,met neer geslagen ogen en op haar knieen.En daarna in de houding gaan zitten zoals haar Dominant dit wenst.

Als ik mag gaan zitten zal ik dat altijd mijn rokje optillen,zodat ik altijd op mijn blote kont zit.

Ook tijdens een uitstapje of etentje in een restaurant kan de onderdanige bepaalde houdingen moeten aannemen voor haar Dominant.Deze zullen nooit shockerend zijn voor de overige aanwezigen.

Seksualiteit.

Ik erken dat mijn biseksuele gevoelens versterkt moet worden,ik draag in woord en daad bij aan het uiten van dergelijke gevoelens.Biseksuele handelingen voer ik zonder schaamte uit,op zodanige wijze dat het mijn Dominant behaagt.

Indien mijn Dominant dit wenst bied ik mijn lichaam voor gebruik aan anderen aan.Ik zal er op zulke momenten door mijn gedrag aktief aan bijdragen dat die anderen mij op zo,n heftige mogelijke wijze kunnen ge-misbruiken.

Ik kom uitsluitend klaar indien mijn Dominant daar toestemming voor geeft.

Teneinde de toegangelijkheid van mijn kontje te vergroten draag ik ele dag minstens een half uur een buttplug.De eerste week is dat de kleine buttplug,en de tweede week de medium buttplug.

Regels.zie ook leef en gedrags regels.

Deze slavin is een opject van haar Dominant,mijn lichaam is het grootste geschenk dat ik aan mijn Dominant kan geven.Ik geef hem of haar mijn lichaam als eigendom.

Mijn Dominant is gerechtigd mij te straffen zonder opgaaf van reden.

Ik ben niet gerechtigd om het gelijk van mijn Dominant in twijfel te trekken,overtreding van deze regel zal zwaar worden bestraft.

De slavin is verplicht elke opdracht zonder tegenspraak uit te voeren.Ook als de Dominant wil dat de slavin iets doet met zijn andere slavin.

Mijn Meester is gerechtigd om piercings te laten aanbrengen in mijn tepels en schaamlippen,klit,of op een andere plaats.Of mij een tattoo te geven als zijn eigendom of met zijn initalen of nummer.

Waarschuwingen.

Indien ik niet naar mijn Dominant luister weet ik dat er maatregelen genomen worden.

1e waarschuwing   10 tikken met de zweep/cane op mijn billen.

2e waarschuwing 15 tikken met de zweep/cane op mijn billen.

3e waarschuwing 20 tikken met de zweep/cane op mijn billen.

4e waarschuwing ik word en voor onbepaalde tijd door de Dominant te bepalen houding vast gezet.Op zodanige wijze dat dit geen pijn voor de slavin opleverd.Ook bestaat de mogelijkheid dat de slavin voor onbepaalde tijd word opgesloten in de kooi.

De slavin is eigendom van………..

Deze overeenkomst is opgesteld en ondertekend in goede gezondheid en in volledige vrijwilligheid van ondergenoemde personen.Deze overeenkomst is bindend voor de slavin en alleen op te zeggen door haar Dominant/e.

Plaats:

Datum:

 

Slaven Contract.

Dit is een voorbeeld van een contract tussen de Domina en haar slaaf.Het is een vergaand contract waarbij de slaaf volledig wordt onderworpen aan de Meesteres.Naast algemeen opgelegde voorwaarden bevat het contract bijlagen met daarin regels voor de wijze waarop de onderdanige zich dient te gedragen en regels voor posities/lichaamshoudingen.

De slaaf onderwerpt zich totaal aan de Meesteres,uit vrije wil en zonder dwang.De slaaf zal haar aanspreken met Meesteres in prive,en in het bijzijn van gelijkgestemden,niet in het bijzijn van vrienden en al diegene die niet bekend zijn met de rolverdeling tussen de Meesteres en haar slaaf.

De slaaf zal altijd naakt zijn tenzij de Meesteres anders beveelt.

De slaaf zal zijn Meesteres begroeten door te knielen en haar linker voet te kussen als de omstandigheden het toelaten.

De Meesteres behoudt het recht om iedereen te informeren over de status van haar slaaf.

De slaaf zal gewillig en gehoorzaam zijn straf ondergaan.

De slaaf is het verboden om ondergoed te dragen,behalve strings tenzij de Meesteres anders beveelt.

De slaaf dient alle opdrachten stipt en direct uit te voeren zonder commetaar.

De Meesteres gaat akkoord met het feit dat zij sensuele en opwindende kleding zal dragen,als de omgeving dit toelaat.

De slaaf voert alle huishoudelijke taken uit die zijn Meesteres hem oplegt.

De slaaf zal zijn diensten aanbieden op bevel van zijn Meesteres.

De slaaf mag niet klaarkomen zonder uitdrukkelijke toestemming van zijn Meesteres.

De slaaf zal de urine drinken van zijn Meesteres,in welke vorm het aangeboden wordt.

Het is de slaaf verboden seks te hebben met andere personen,dan zijn Meesteres.

De slaaf zal aan het voeteneind slapen van zijn Meesteres,al dan niet geboeid.

De volgde punten zijn niet bespreekbaar voor zowel slaaf en Meesteres:geen kinderen,geen dieren,geen drugs,geen facalien,geen open vuur,geen blijvend letsel,geen verstikkings spelletjes.

De slaaf zal altijd zijn pols en enkelboeien dragen met zijn halsband.

De Meesteres is gerechtigd haar slaaf een andere naam te geven.

De slaaf zal de bevelen van zijn Meesteres gehoorzamen zonder tegenspraak.

De slaaf zal eerst toestemming vragen als hij de Meesteres iets wil vragen.