Naalden

Bron: internet (auteur onbekend)

Houd er rekening mee dat je niet zomaar ineens met naalden kan gaan spelen.  Ook niet nadat je dit stuk gelezen hebt.Het beste is om dit te oefenen met iemand die al ervaring heeft in het spelen met naalden.Voorkomen is beter dan genezen, dus neem je voorzorgen!!!!!

Wat houdt spelen met naalden in?

Het is een SM techniek voor het plaatsen van naalden net onder de huid voor erotisch plezier.Voor het spelen met naalden moet je een aantal voorzorgsmaatregelen nemen om pijn door ontstekingen te vermijden. 

Benodigdheden:

Ten eerste steriele dunne naalden: deze dienen na gebruik weggegooid te worde, of als je dat kan opnieuw steriliseren.Opnieuw gebruiken geeft meer kans op problemen, dus best éénmalig gebruiken.  Meestal worden injectienaalden met een kleine diameter gebruikt, maar sommigen verkiezen toch eerder accupunctuurnaalden.Zeker injectienaalden zijn steeds vaker te koop bij SM-winkels.

Ten tweede lijkt het me handig als je de huid van de sub ook schoon maakt, dit helpt infecties te vermijden,en dit kan met behulp van bvb iso-betadine.

De kunst van het prikken:

Het principe is dat je de naald zo prikt dat ze precies onder de huid komt te zitten en dat ze na een klein stukje weer uit de huid tevoorschijn komt.Aan de punt van de naald zit een schuine punt , deze dient onder te zitten bij het prikken, maar nooit aan de zijkant.

Het prikken kan je ook oefenen in een sinaasappel of een kippenborst.

Veiligheid:

Prik de naalden niet in organen.Het is de bedoeling dat de naald net onder de huid zit en niet diep gaat.

Begin de eerste keer dat je met naalden gaat spelen niet direct met de genitaliën en zorg dat je de eerste keer met naalden speelt als er iemand bij is die veel ervaring heeft met naalden binnen het SM-spel.Anders zou je blijvende beschadigingen kunnen veroorzaken.Prik ook niet in gewrichten, handen en bij de ruggengraat,hier lopen veel zenuwen, en dat kan voor blijvende verlammingen zorgen.

Desinfecteer de huid altijd eerst, bvb met iso-betadine.Ook na het spelen met de naalden kan je de huid nogmaals desinfecteren of een verbandje aanleggen.Druk een wondje toe tot het stopt met bloeden.

De Dom zou voor zijn eigen veiligheid  rubberen of latex handschoenen kunnen dragen, deze beschermen niet tegen het prikken, maar die beschermen de Dominant wel tegen eventueel bloed dat voor besmettingen met bvb hepatitis of HIV en andere ziektes die overdraagbaar zijn via het bloed.En denk eraan, hepatitis is een ergere killer dan aids.

Infectie is iets wat vrij eenvoudig op kan treden, ook al waren de naalden volledig steriel en was de huid van de sub volledig gedesinfecteerd.Zorg er daarom voor dat je als Dom zeker weet dat je sub een infectie kan herkennen en als er een infectie is, of zelfs maar een vermoeden ervan naar een arts gaat voor de nodige verzorging.

Zorg bij dit spel ook voor een naaldcontainer, deze bevordert ieders veiligheid.

Gebieden waar het relatief veilig is om te prikken:

 • Billen
 • Borsten
 • Rug maar niet bij de wervelkolom

Gebieden waar zeker niet geprikt mag worden!!

 • Vlak bij de wervelkolom
 • Handen en voeten
 • Knieën en ellebogen – het risico om zenuwen te raken is enorm groot  omdat deze
 • De nek en het hoofd – hier vlak onder de huid liggen.
 • Polsen en enkels
 • Ter hoogte van de nieren op de rug
 • Spieren: dit kan voorkomen worden door de huid op te lichten tussen duim en wijsvinger en enkel door dit stuk huid te prikken.
 • Botten:  hierin prikken is zeer pijnlijk en kan ervoor zorgen dat de naald breekt waardoor direct advies van een arts noodzakelijk is!!
 • Hart en longen: zorgen dat de naald nooit het hart en/of de longen kan raken.  Indien de longen geraakt worden kunnen ze inklappen en het hart kan ritmestoornissen gaan vertonen of in het ergste geval zelfs stoppen met slaan.
 • Aders en slagaders: deze kunnen voor een zeer moeilijk te stelpen bloeding zorgen.
 • Gewrichten: een gewricht raken kan ervoor zorgen dat de sub het getroffen gewricht heel lang niet kan gebruiken omdat gewrichten niet goed doorbloed zijn en dus traag herstellen.

Waarschuwing!!

Win medisch advies in als er toch iets mis gaat, artsen en ander medisch personeel zijn er om te helpen, ze veroordelen geen enkele levenswijze en hebben een beroepsgeheim!!

Geschreven door admin LadyS