Mindplay

Het subtiele SM spel

Mindplay is het meest subtiele, voor velen ook het mooiste SM spel.  Mindplay vormt het beste bewijs dat BDSM niet enkel om pijn draait en veel verder gaat dan wat bondagespelletjes of het plagen met zweepjes en klemmetjes.  Het is vaak ook een stuk moeilijker om op deze manier je sub te plagen:  het vraagt enorm veel inspiratie van de Dominant en een goed inlevingsvermogen van haar “body en soul”. 

Komt nog bij dat niet elke mindgame bij elke sub dezelfde uitwerking heeft.  Niet iedereen kickt op dezelfde dingen en smaken verschillen.  Vaak moet je ieder wat water bij de wijn doen om niet te “crashen” op kleine dingen.  Bvb veel onderdanigen hebben claustrofobie of een hevige afkeer van naalden.  Als Dominant hoor je daar voldoende rekening mee te houden wil je niet het risico lopen dat het spel op zo’n luttel detail gaat vastlopen.  Uiteraard kun je die grenzen verleggen maar probeer daar niet te snel in te gaan.  Dat heeft zijn tijd nodig en als je dingen probeert te forceren bestaat de kans  dat je BDSM relatie zal “verbranden”. 

Dominanten die graag hard (op pijn) spelen hebben meestal een eigen gedachte over mindplay.  “Mindplay is SM voor watjes” word er dan geroepen, of maken de foute beredenering om mindplay te gaan vergelijken met “Edge Play” (kicken op gevaar), wat eigenlijk meer lijkt op een uit de hand gelopen mindgame. 

Nochtans is BDSM zonder mindplay haast ondenkbaar, het is in elk diepgaand spel voelbaar aanwezig,  zij het in minder geconcentreerde vorm.  Een simpele blinddoek bvb kan je flink nerveus en machteloos maken omdat je dan niet meer weet wat er gaat gebeuren.  (Je denkt meestal aan de vreselijkste dingen).  Of je wacht op je straf maar je hebt geen enkel idee…  Vanaf het moment dat je het gevoel krijgt de controle te verliezen over wat er met jou gebeurt kan je spreken van mindplay.  Mindplay is letterlijk het spelen met iemands brein, tot hij of zij er gek van wordt, gek van verlangen uiteraard.  Er wordt wel eens gezegd: “SM zit tussen je oren”, dan weet je nu ook wat hiermee bedoeld wordt. 

Een eerste vereiste is je sub goed aan te voelen, tot in haar kleine tenen…  Als Dominant heb je daarom een flinke dosis mensenkennis nodig ofwel een relatie die al langere tijd bestaat zodat je precies weet hoe je sub zal reageren op de dingen die je met haar doet. 

Mindplay: we onderscheiden 4 groepen

  1. Bedreigende of misleidende spelletjes, de echte mindplay.  Laat je fantasie de vrije loop want die heb je nodig in dit spel.  Een nadeel is dat je steeds nieuwe dingen moet blijven bedenken  want het gaat erom dat hij of zij niet weet wat je van plan bent.  Onwetendheid is je grootste troef!
  2. Vernederingen: dit kan zeer ver gaan! Het is het kicken op de onderdanigheid zelve, bepaalde opdrachten “moeten” uitvoeren.  Het kunnen ook publiekelijke straffen/opdrachten zijn: zeer vernederend al hoef je hier echt niet voor uit de kleren!  Wat denk je van kledingopdrachten, op gelijk welke plaats op de knieën moeten gaan, …  Exhibitionisme: je zal denken wat heeft dit nu met BDSM te maken.  Een voorbeeldje: vele meisjes vinden het opwindend om in kort rokje, zonder slip over straat te lopen.  En het vraagt soms maar een klein duwtje van de Dominant om de sub over haar laatste drempelvrees te helpen (als die er zou zijn).  Of wat denk je bvb om lingerie te passen in een grote kledingzaak waarbij je telkens voor de spiegel moet komen staan.  Je hoeft daarom nog niet volledig naakt te zijn, enkel het gedacht dat er mensen kijken maakt de kick compleet.  De zachte dwang van je Dominant voert de spanning nog op tot een zalige roes van adrenaline.
  3. Rollenspellen: je 100% inleven zal je vast ketenen in je rol waardoor de machteloosheid je overvalt.  Je zal je afvragen waar je aan begonnen bent…  Bvb: wat doen ze met baby’s die niet willen eten?  Hoe behandelen ze schoolmeisjes voor hun slecht gedrag? Wat doen ze met patiënten die hun handjes niet kunnen thuishouden?  Of wat denk je ervan als je bvb. voor een dag een hondje moet spelen waarbij je dan ook daadwerkelijk wordt uitgelaten…
  4. Edge Play: bang maken, meestal met bepaalde voorwerpen zoals messen, naalden en ander gevaarlijk gereedschap.  Een buitenbeentje onder mindplay want het gaat er dikwijls heftig aan toe, tot aan het waanzinnige zeg maar bvb wurgsex en cutting (snijden in de opperhuid) zijn hier voorbeelden van.  Het draait meestal om gevaar bij Edge Play, of het laten denken dat je in gevaar bent.  Als je weet wat je doet kan dit spel de ultieme kick geven, maar probeer het vooral veilig te houden.  Er zijn al meerdere ongelukken gebeurt bij dit soort dingen en het zou toch zonde zijn om je leven te vergallen enkel en alleen om de kick die je wil beleven. 

Wees voorzichtig!

Tot slot nog een kleine waarschuwing: wees voorzichtig, net zoals een psycholoog krijg je bij mindplay een “close” contact met iemands brein.  Speel verantwoord, doe zo weinig mogelijk mindgames op afstand.  Een slecht uitgevoerde of uit de hand gelopen mindgame kan meer schade toebrengen dan de zweep of cane!  Wanneer het toch gebeurt dat je sub door het lint gaat (is geen schande, gebeurt iedereen), stop dan onmiddellijk het spel en tracht haar of hem op te vangen met de nodige tederheid.  Het probleem bij sommige van deze mindgames is dat de sub te veel gaat “zweven”  en daardoor niet meer tijdig beseft dat ze haar stopwoord kan gebruiken.  De Dominant is dan 100% aangewezen op de lichaamssignalen van de sub.  In extreme gevallen kan de sub van haar stokje draaien of braakneigingen vertonen.  Wees voorzichtig en vooral zuinig op je bezit!

Praktische tips

Wanneer je wilt gaan experimenteren kan je best even een kijkje nemen op de pagina  met de opdrachtjes.  Deze pagina is eigenlijk wel verboden terrein voor onderdanigen… (lol)

Opdrachtjes

Voor al wie er wat extremere fantasieën op nahoudt en ze ook wil uitvoeren.  Ieder dient voor zichzelf uit te maken wat kan en wat niet.  Deze opdrachtjes zijn afgestemd op de huidige maatschappij.  Met een goede timing en een uitgekiende locatie kan je er veel plezier aan beleven.  Houd er rekening mee dat je als Dom(me) steeds verantwoordelijk blijft voor de opdrachten die je aan je sub/slavin/slaaf geeft.  Deze pagina is enkel bedoeld voor Dominanten…. (lol)

  • Stuur haar naar een schoenmaker om een gaatje in haar boeien te laten bijmaken.  Ter plaatse passen uiteraard.  Idee van MrB –Getest!
  • Knip je initialen uit in karton, laat haar met die initialen 5x naar de zonnebank gaan en ze steeds op dezelfde plaats leggen.  Blijft maanden zichtbaar.  Idee van MrB – Getest! 
  • Schrijf met een alcoholstift “slavegirl” op haar rug.  Ga dan naar het strand waar ze topless mag zonnen.  Idee van MrB – Getest! 
  • In het bos trek je haar kleren uit en geef je haar een regenjasje dat net alles bedekt.  Een wandeling tussen de mensen wordt zo een aparte sensatie!  Idee van Mr Luke – Getest! 
  • De auto parkeren, haar schoenen uittrekken en haar verplichten om blootsvoets de boodschappen te doen.  Idee van DaddyDom – Getest! 
  • Naar de markt of een andere drukke plaats.  Onverwachts duw je haar in een portiekje.  Je handen onder haar rokje en trek haar string of slipje uit.  (anonieme inzending)

Algemeen

alg 1.  Haar opdragen dat ze jou ten allen tijde met meester moet aanspreken, waar je ook bent.  Uitzondering: wanneer er mensen in de buurt zijn die zij persoonlijk goed kent. 

alg 2.  Begin met kleine dingen: draag haar op om te proeven van haar eigen geil.  Zij moet de smaak kunnen omschrijven in tenminste 10 woorden. 

alg 3.Je hebt net een subje leren kennen maar je hebt haar nog niet gezien of gehoord; je hebt haar leren kennen via een advertentie of chatroom.  Het eerste waar je zeker van wilt zijn is haar “echtheid”.  Een GSM nummer vragen is niet altijd zo evident want vertrouwen moet je eerst opbouwen.  Het is nochtans heel eenvoudig om haar vrouwelijkheid te checken:  geef haar de opdracht om, via een openbare cel,  op te bellen.  Zo kan zij anoniem blijven terwijl jij ervan verzekerd bent dat je tijd goed besteed wordt. 

alg 4. Een zeer speciale, opvallende manier verzinnen om jou te laten begroeten?  En streng zijn op de correcte uitvoering. 

alg 5. Topper!  Maak enkele bondagefoto’s met een gewoon fototoestel.  Daarna stuur je haar naar zo’n 1 uur service en laat haar die nadien ook afhalen.  Alle foto’s moeten direct bekeken worden, ongeacht de hoeveelheid mensen die in de zaak aanwezig zijn. 

alg 6. Geblinddoekt in pikante lingerie , haar stevig ronddraaien tot ze alle oriëntatie kwijt is, dan haar meenemen naar het midden van de kamer en haar vertellen dat ze voor het raam staat.  Vertel haar dat je zo dadelijk het gordijn wegtrekt en dat de mensen dan zullen kijken aan de overkant van de straat.  Praat op haar in.  Idee van Mr Bert – Getest!

alg 7. Bind haar stevig vast en blinddoek haar.  Neem een balpen of iets dergelijks met een scherpe punt.  Vertel haar dat je een naald in je handen hebt en dat je darmee zo dadelijk haar tepels mee zal doorboren.  Bouw de spanning op tot ze gek wordt van angst en zeg dat niets of niemand haar op dit moment nog kan helpen.  Duw heel langzaam de balpen in haar tepel tot je zeker weet dat het pijn doet.  Spreek continu, vertel precies wat je doet en wanneer de naald in de huid gaat.  Wel opletten dat ze niet van haar stokje draait…  Wanneer de tranen beginnen te rollen haal je de blinddoek weg en laat je haar rustig haar borsten bestuderen. 

alg 8. Stuur haar naar een ruitershop om een zweepje te kopen volgens jouw beschrijving.  Dit spelletje is het leukst wanneer zij totaal geen verstand heeft van de ruitersport. 

alg 9. Koop haar een kattebandje met belletje aan.  Verplicht haar om die overal te dragen.  In deze moderne tijd stoort niemand er zich nog aan om wat de mensen rond hun nek dragen.  Alleen zij kent de ware betekenis ervan en daarom zal het ook een zekere vorm van vernedering zijn om met deze “slavenband” over straat te moeten lopen.  Dit wordt nog een rage J

alg 10. Koop een voederbak voor honden.  Bij etenstijd eet je zelf aan tafel en deponeer je haar eten in de voederbak.  Als ze niet wil eten moet ze maar honger lijden…

alg 11. In Center Parcs of iets dergelijks: ’s nachts naar buiten nemen (naakt) en aan een boom vastmaken.  Een halfuurtje laten uitwaaien.  Meestal staan er genoeg bomen rond je bungalow zodat de kans klein is om betrapt te worden.  in haar hoofd denkt zij natuurlijk van wel. 

alg 12. Koop een elektrische vliegenverdelger in een doe-het-zelf zaak en laat haar uitgebreid kennismaken met dit marteltuig (opgelet, is niet regelbaar!).  Op een goeie dag haal je het weer boven en je haalt de batterijen eruit zonder dat ze het ziet.  Warm haar een beetje op en zeg dat ze weer van dat electroding krijgt.  Beweeg er heel plagerig mee en kijk hoe ze wegtrekt.  Blijf haar plagen.  Je kan haar zo gek krijgen dat ze de pijn voelt!  Idee van Mr Jean – Getest!

Afgesproken spel

afg 1. Extreem!  Dit is puur exhibitionisme en is vooral leuk op een feestje onder vrienden: je maakt foldertjes waarop je een striptease aankondigt van je slavinnetje.  Je laat ze uitdelen aan de ingang zodat iedereen weet wanneer jouw spelletje gaat beginnen.  Je verschijnt 20 minuten voor het aangekondigde tijdstip en je leidt je slavin geblinddoekt naar binnen.  Zet een swingend nummer op en dim de lichten..

Een variant, iets minder extreem: neem haar mee naar een goede vriend (hoeft niet bdsm minded te zijn), zet een swingend muziekje op en geef de opdracht om te strippen.  Vertel het dat het goed moet zijn anders mag die vriend haar straffen.  Je hebt onderling afgesproken dat het enkel om de striptease gaat, niets meer.

afg 2. In je tuin…. Een hoge muur met een gat onderaan.  Zij moet naakt in het gat gaan liggen met haar hoofd langs 1 kant.  Zij kan niet zien wie er aan de andere kant van de muur staat.  Enkele Dominanten (Collega’s) komen haar betasten en bespreken haar vrouwelijke vormen.  Zeer vernederend! (anonieme inzending)

afg 3. Uitlenen: op een goeie dag wordt het tijd voor een alternatieve straf.  Maak een afspraak met een van je beste Collega’s en vertel haar dat je haar wil uitlenen voor enkele uurtjes.  Voer de spanning op: maak de afspraak een week vooraf en vertel haar elke dag wanneer ze precies wordt uitgeleend.  Zeg dat je ernaar uitkijkt om haar te zien gestraft te worden door een andere Dom.  Wanneer je ter plaatse aankomt: doe haar een blinddoek om en draag haar “officieel” over aan je Collega.  Extra spannend wanneer jouw Collega een onbekende is voor haar!  Idee van Mr Bert – Getest!

afg 4. Zeg tegen de sub dat jullie gaan spelen en dat je deze keer rekening wil houden met haar wensen.  Geef ze pen en papier en laat haar 10 attributen of handelingen waar ze die avond mee wil spelen en 10 attributen of handelingen waar ze echt geen zin in heeft.  Zorg dat je als Dominant ook 10 attributen of handelingen opschrijft waar de sub een hekel aan heeft.  Gooi de briefjes van jezelf en die van de sub waar ze een hekel aan heeft in een hoge hoed.  De andere 10 verberg je zonder dat je sub het ziet.  Nu laat je de sub 10 briefjes eruit halen en die ongeopend aan jou geven  Vervolgens zet je haar vast aan het kruis en open je één van de briefjes en laat haar dat lezen.  Je voert de handeling uit, maar op een subtiele manier omdat je in het begin van het spel bent.  Zo doe je ook  en 2 en 3.  Maar steeds iets intensiever.  Vervolgens laat je ze de andere 7 lezen en zegt dat nu het echte werk gaat beginnen?  Alleen voer je nu de handelingen die op de net voorgelezen briefjes staan niet uit maar geef je je sub iets waar ze die avond verschrikkelijk veel zin in heeft.  Het helpt om na het lezen van de briefjes de sub een blinddoek om te doen en wat spannende muziek op te zetten.  Idee van Osias – Getest!

In een winkelcentrum

winkel 1. Topper! Geef opdracht om een fotohokje binnen te gaan waar zij een foto moet maken van haar borsten.  Dan mag ze buiten het hokje wachten op de ontwikkeling.  Wat is nu de clou: de foto moet nog 1 minuut drogen als die in het rekje valt.  Zij mag de foto niet afschermen voor mensen die toevallig voorbij wandelen. 

winkel 2. Topper! In de superette, met de Meester erbij.  Zij gekleed in sexy outfit.  Dan zoek je een man, liefst iets jonger dan zij.  Eventjes wachten tot er niemand in de buurt is en geef het startsein.  Zij krijgt 5 minuten de tijd om hem te versieren, maar zonder een woord te zeggen en zonder kleding uit te trekken.   Zij mag enkel uitdagen met haar ogen en haar lichaam.  Indien deze totaal onbekende man haar binnen de tijd vraagt om mee iets te gaan drinken, is haar opdracht geslaagd.  Dit spelletjes heeft de grootste kans op slagen bij de afdeling conserven 😉

winkel 3.  Extreem!  Aan de roltrap: zij in kort rokje maar geen slip.  Ze moet wachten aan de roltrap tot er enkele mannen op komst zijn.  Net voor hun moet zij de roltrap nemen en haar benen spreiden op de roltrap.  Naar boven gaan en doen alsof er niets aan de hand is.  Aantal keren herhalen, neem telkens een andere roltrap. 

winkel 4. Topper!  In het café: wanneer de serveerster de bestelling komt opnemen laat je haar eerst bestellen.  Dan zeg je tegen de serveerster dat ze moet annuleren en je bestelt voor haar ene plat watertje.  Je drinkt zelf wat je wilt. 

winkel 5. Extreem!  Het is niet al te druk en verzeker je ervan dat er geen kinderen in de buurt zijn (beste is een dag in de week).  Zij draagt een rokje en je geeft haar plots de opdracht om haar slip uit te trekken.  Zij zal je dan vragen of ze daarvoor naar het toilet mag gaan.  Weiger het en zeg dat je wel eens wilt zien hoever ze voor jou wil gaan?  Zeg dat ze de opdracht ter plaatse moet uitvoeren en dat ze maximum 3 minuten krijgt om zich mentaal voor te bereiden. 

Op de chat

chat 1. Stuur haar naar een BDSM chatroom met de opdracht een Dom te zoeken die bereid is om haar langs de telefoon op te geilen en opdrachtjes te geven.  Gebruik hiervoor een aparte GSSM op een nummer dat niemand kent.  Behoud zelf het toezicht zodat er niets misloopt en er geen privé gegevens worden uitgewisseld. 

chat 2.Stuur haar naar een BDSM chatroom met de opdracht te cyberen.  Houd je msn open zodat je voldoende feedback krijgt.  Ongewenste privé gesprekken moet zij wegklikken en in de room moet zij je opdracht duidelijk maken.  Diegene die interesse heeft mag haar privé vragen om te cyberen.  Laat haar vooral de chatlog doorsturen en controleer het op eventuele overtredingen. 

In publiek

pub 1. Een onschuldige test om te checken of je sub van vernedering houd:  in een restaurant, café of discotheek:  ruik aan haar handen en zeg dat ze stinken.  Zeg dat je haar zult wassen.  Neem haar prompt mee naar het HERENTOILET en duw haar handen onder de kraan.  Houd geen rekening met de aanwezigen, beschouw dit als een prioriteit.  Wanneer ze nog steeds niet rood aangelopen is, zeg dan luidop dat ze een vuil, vuil meisje is of iets dergelijks.

pub 2. Topper!  Zeer vernederend: op een plaats waar veel mensen zijn haar verplichten om te knielen in de correcte houding.  Foto nemen!

pub 3. Kledij:  lederen boeien zijn erg mooi, zo mooi zelfs dat je haar zou kunnen verplichten om ze te laten dragen op straat en openbare gelegenheden. Houd er rekening mee, zelfs al vinden wij SM’ers dit heel gewoon en onschuldig, je kan er veel mensen mee shockeren. 

pub 4. Topper!  Op een terrasje: zij is zomers gekleed in kort rokje en krijgt plotseling de opdracht om naar het toilet te gaan en haar slip uit te trekken.  Zij moet het meebrengen en aanbieden  Jij gebiedt om het, netjes in 3 gevouwen, in het midden van het tafeltje te leggen.  Roep de garçon erbij om je volgende bestelling op te nemen, en probeer hem zolang mogelijk aan het tafeltje te houden.  Geniet van haar rood aanlopende gezichtje, wat een cadeau J

pub 5.  Wanneer zij een rokje aanheeft: verplicht haar om, telkens voor ze gaat zitten, haar rokje op te tillen zodat haar billen een rechtstreeks contact maken met de stoel.  In het begin zal het wennen zijn maar eens de gewoonte aangeleerd, doet ze het zonder erbij na te denken.  De reactie van de mensen blijft evenwel steeds hetzelfde.  Wil je het liever iets extremers dan draag je haar op om sliploos te lopen… (uit Histoire d’O)

pub 6.  In een discotheek: verzeker je ervan dat er een paal staat aan de dansvloer, bedoeld dus om te paaldansen.  Geef haar de opdracht om te paaldansen, ook al heeft ze dit nog nooit gedaan.  Dit is echt iets voor de durvers, beloon haar!

pub 7. In een discotheek: geef haar de opdracht om op een van de podia te gaan staan en een swingend  (en sensueel) dansje weg te geven. 

pub 8.  Je slavin is bi en je kent een 2de bislavin, je nodigt haar mee uit om te gaan stappen.  Op een plaats waar veel mensen zijn geef je hen plots de opdracht om elkaar passioneel te kussen.  Foto nemen!

pub 9.  Ga naar een meeting van Ponyplay en maak haar voor 1 dag je ponygirl.  Het leukste is om haar in te spannen in een rijtuig met complete uitrusting waar je dan zelf plaats in neemt.  Daarna rijd je een beetje door het publiek.

pub 10. Extreem!  Je bent uitgeweest naar een SM party en je hebt lekker kunnen spelen.  Je vertrekt in de vroege uurtjes en gaat nog even iets eten of drinken.  Laat haar halsband of collar nog even zitten, maak er een hondenlijn aan vast en neem haar op “sleeptouw”.  Dit is kicken voor beiden, alle mensen zullen kijken en je staat in het middelpunt van de belangstelling.  Of dit strafbaar is?  Vraag het eens aan een politieagent die toevallig je pad kruist J

pub 11. Stuur haar weg om boodschappen te doen maar doe haar eerst een buttplug in.  De aanwezigheid van dit speeltje geeft een lastig gevoel en zal door de aanwezigheid van veel mensen, aanvoelen als een zware vernedering.  Zij zal constant het gevoel hebben dat de mensen haar aanijken

pub 12. In de zomer: draag haar op om een rokje te dragen.  Geef haar de opdracht om een ijsblokje te halen en dat heel voorzichtig in haar poesje te duwen ( kan een beetje pijn doen tijdens het inbrengen).  Het moet wel ver genoeg zitten zodat het enkel binnenin smelt.  Slipje weer aan en zo mag zij zich opnieuw onder de mensen begeven.  De moeilijkheid komt wanneer het ijsblokje begint te smelten en het water zich een weg wil banen?  Het hangt er nu een beetje vanaf hoe sterk haar kutspieren zijn.  Zij zal proberen om het smeltwater binnen te houden.  Dat wordt steeds moeilijker en stel je eens in haar plaats wanneer het water langs haar benen loopt en het net lijkt of ze haar plas niet kan ophouden? 

pub 13. Extreem!  Je hebt een uitdagende bislavin: op de eroticabeurs neem je haar mee naar het tentje waar ze lesbische shows opvoeren?  Vraag of ze mag meedoen bij het volgende optreden.  Zorg dat je op z’n minst gratis toegang krijgt.

pub 14. Topper!  Leer haar om rechtstaand te urineren: dit spelletje kan enkel wanneer ze een rokje draagt.  Telkens ze aan jou vraagt om naar het toilet te gaan vertel je haar dat slavinnetjes geen  toilet horen te gebruiken?  Geef de opdracht “slip uittrekken” en laat haar met haar benen wijd urineren.  Kies een geschikte plaats om hiermee te starten ( bvb: in het park achter de struiken).  Houd wel steeds papieren zakdoekjes bij de hand, die zal ze nodig hebben?  Voor de durvers: (in een café of restaurant); begeleid haar naar het herentoilet en verplicht haar te urineren boven een urinoir.  Dat is even wennen, maar het lukt wel.  Kijk wel uit want dit is strafbaar!!!

pub 15. In je favoriete SM club: doe dit spelletje enkel als je een stevige D/s relatie hebt.  Op een rustig moment stuur je haar naar de club in normale kledij.  Bij dit spelletje moet je van tevoren even overleggen met de mensen achter de bar.  Breng hen op de hoogte van wat je precies wilt gaan doen.  Ze mag tegen niemand spreken en moet een afgezonderd tafeltje kiezen of een hoekje aan de bar.  Na ongeveer een halfuurtje bel je naar de club en vraag haar aan de lijn  Dan moet ze de aanwezigen vertellen dat het om een spelletje gaat en dat ze moet vragen om een opdracht.  Iedereen  mag zijn/haar fantasietje naar voren brengen.  Geef hen 10 minuten de tijd.  Dan bel je opnieuw om te horen wat de “toeschouwers” voor haar zoal bedacht hebben.  Kies er eentje uit.  Geef haar een toestel zodat iemand een foto kan maken als bewijs dat de opdracht uitgevoerd is. (echt gebeurd – anonieme inzending)

pub 16.  Topper!  Je sub is te zwaar en zij is akkoord om enkele kilootjes af te vallen.  Je werkt in het geheim een trainingsprogramma uit met behulp van de Body Mass Index.  Je houdt minstens 1 keer per week een sportdag in ware BDSM stijl.  Bvb: als je gaat joggen loop jij achteraan en geef haar wat meppen op haar kont om ze sneller te laten lopen.  Kies een plaats uit waar je beiden geen mensen kent en verneder of straf haar in het publiek wanneer ze bepaalde oefeningen slecht uitvoert.  Wees streng!

pub 17.  Laat de sub een lingeriesetje kopen in een winkel.  Geef haar de opdracht om deze in de auto aan te trekken en plaats te nemen op de achterbank.  Vervolgens geef je de opdracht een blinddoek om te doen, dan ga je een stukje rijden, zorg ervoor dat je vaak moet stoppen, en dat er een pak bochten op de route liggen.  Dan zeg je dat ze het raam open moet draaien en je verteld haar dat je bij een bushalte aankomt en als je stopt dat ze dan aan de mensen die bij de bushalte staan moet vragen of de wachtende mensen haar lingeriesetje leuk vinden.  In werkelijkheid staar er niemand, of je kan ervoor kiezen om dit uit te voeren met bevriende sm-ers die bij de “zogenaamde” bushalte gaan staan en dan antwoord geven?  Vooral tijdens het autorijden vertellen wat je van plan bent en elke keer zeggen dat je niet weetwaar jullie zijn.  Als je bij de bushalte gestopt bent en ze stelt de vraag, dan geef je haar de opdracht om de blinddoek af te doen en haar te laten kijken aan wie ze de vraag gesteld heeft.  Idee van Osias – Getest!

pub 18. Plan voor je sub een treinreisje of laat ze met de trein naar je toekomen.  Laat ze gekleed gaan in een rokje zonder slipje en verplicht haar een trileitje in te brengen voor ze naar het station vertrekt.  Als ze de trein ingaat moet ze tegenover een wildvreemde man gaan zitten en mag ze niet op haar rokje zitten, maar moet ze met haar blote billen op de bank of stoel gaan zitten?  Gedurende de treinreis moet ze om de 4 minuten het trileitje 1 minuut aanzetten.  Vertel haar dat je ergens op het traject in de trein stapt en haar zal opzoeken om te controleren of ze zich aan de opdracht heeft gehouden.  In werkelijkheid start je samen de treinreis, maar zorg dat ze jou niet ziet, maar jij haar wel kan zien.  Zie je het al voor je? Hoe de zenuwen bij haar toeslaan en het idee dat als ze straks moet opstaan dat de zitting in de trein nat is?  Idee van Osias – Getest!

In het zwembad

zwem 1. Geef haar opdracht om met bikini naar het diepste deel  te gaan , haar topje los te maken en weg te gooien.  Wanneer het uiteindelijk op de bodem is beland moet ze een jongen in de buurt aanspreken en vragen of die het voor haar wil gaan ophalen. 

zwem 2.  Openluchtzwembad: onder water geeft zij haar zwemkledij af aan jou, je gaat zelf uit het water en brengt haar slechts een grote handdoek.  Geniet van haar gevecht om haar naaktheid te verbergen.  Opletten voor kinderen!

zwem 3. Aan de kleedkamers: tussen de kleedkamers zijn er meestal smalle gangetjes.  Daar lopen af en toe mensen door.  Wanneer het even rustig is geef je de opdracht om in de gang naakt op haar knieën te gaan zitten in de correcte houding?  Ze moet blijven zitten tot er iemand aankomt.  Ze moet op jouw sein wachten om te vluchten.  Het is dan te hopen voor haar dat ze het kleedkamertje nog haalt. 

zwem 4. Ontpop je als badmeester en drill haar.  Gebruik een fluitje om je bevelen kracht bij te zetten.  Doe net alsof je echt bent, let niet op de aanwezigen en zorg dat je zeker niet door de mand valt: de redders kijken ook toe!  Maak het extra spannend: haal er een collega bij die als badmeester wordt aangewezen.  Wees streng en verneder haar wanneer ze fouten maakt!

Straffen

straf 1. Zeg dat ze in de hoek op de knieën moet gaan zitten met haar slip halverwege en met haar topje tot net boven haar borsten.  Verder geen kledij.  Benen spreiden, handjes op het hoofd en tong uitsteken op het verste punt.  Ze moet 20 minuten blijven zitten en daarna een verslag schrijven.  Als ze het goed doet krijgt ze al na 10 minuten een tinteling in haar tong. 

straf 2. Bind haar stevig vast, neem een pluimpje en trakteer haar op een kietelbeurt van ongeveer een uurtje.

straf 3. Wanneer zij het toilet wil gebruiken: een half uurtje uitstellen.

straf 4.  Bij etenstijd: laat haar op de grond eten en drinken uit een voederbakje.

straf 5.  1 of meerdere orgasmes weigeren.

straf 6.  Laat haar voor een dag je hondje zijn

straf 7. 1 dag als bodypaint model moeten dienen op de eroticabeurs.  Laat haar drankjes aan en af brengen voor je vrienden. 

straf 8. Voor een uurtje of twee een buttplug moeten dragen;

straf 9. Laat haar op handen en knieën het restaurant binnenkruipen.

straf 10. 5 minuten geknield zitten aan de kassa van de supermarkt.

straf 11. Topper!  Op straat een enquete moeten houden over seks met vragenlijsten die correct moeten worden ingevuld. 

straf 12. Extreem!  Stuur haar naar een kopiecentrum waar ze haar blote borsten op de glasplaat moet leggen en een kopietje moet meebrengen als bewijs.  Opletten voor kinderen!

straf 13. Een uur moeten cammen en strippen voor een onbekende via de webcam, eventueel met een masker.

straf 14. Extreem!  2 uur als schilders- of tekenmodel moeten dienen in een kunstacademie.  (hebben meestal een tekort aan modellen)

straf 15. Topper!  Geef haar een blad papier met de tekst: “ Ik draag vandaag geen slipje”.  Dat moet ze 10x laten kopiëren in het kopiecenter. 

straf 16.Geef de opdracht om een koord van 2 meter onder haar matras door te halen en de enkels langs elke kant van de koord vast te maken.  Zij moet proberen zo te slapen met haar benen wijd.  Spelen mag, klaarkomen niet (tot de ochtend). 

straf 17. Stuur haar op een drukke zaterdag naar een grote kledingzaak, naar de mannenafdeling.  Ze moet een pashokje binnengaan en zich volledig uitkleden.  Daar moet ze zichzelf masturberen ( en klaarkomen!)

straf 18. Spel met 2 slavinnen:  geef haar een zweep om de straf uit te voeren op haar zusterslavin.  Ondertussen met een vib in haar poesje spelen.  Telkens wanneer ze niet hard genoeg slaat: de vib uit haar poesje trekken. 

In het bos

bos 1. Haar naakt aan een boom vastbinden en schijnbaar achterlaten ( jij zit dan 100m verderop).

bos 2. Net voor een grote regenbui haar naakt aan een boom vastbinden en zelf een schuilplaats gaan zoeken.  Geniet van haar smeekbeden wanneer de regen ongenadig op haar huidje plenst.

bos 3. Haar verplichten zich helemaal  uit te kleden, zij mag alle kleding in een witte of bruine plastic zak deponeren en die ga jij dan ergens in het bos verstoppen.  Jij geeft het startsein wanneer ze haar kleren mag gaan zoeken met het mogelijke risico dat wandelaars haar opmerken.  Chronometer gebruiken om de tijd op te nemen.  Eventueel een beloning voorzien wanneer zij haar record verbreekt.  Een variatie hierop is het verplicht rechtop te blijven lopen, ook wanneer zij gezien wordt… (opgelet: dit is strafbaar!)

bos 4. Topper!  Beveel haar om naakt op de grond te gaan liggen, bind haar handen en voeten vast aan 4 bomen.  Blinddoek haar.  Doe alsof je even iets gaat zoeken tussen de struiken, maak veel geritsel.  Kom dan terug met een takje bladeren en vertel haar dat je met dit uitzonderlijke plantje haar lichaam gaat strelen.  Wanneer haar adem een hogere versnelling neemt, streel je zachtjes haar borsten met de bladeren.  Je vraagt haar telkens opnieuw wat ze precies woelt en of het al begint te prikken.  Als je het goed doet voelt ze echte brandnetels.  Continue op haar inpraten!

Geschreven door admin LadyS