Materiaallijst

Met een beetje creatief boodschappen doen kun je al een heel arsenaal aan leuke sm spulletjes opbouwen voor weinig geld. Kijk ook eens op rommel markten daar vind je ook van alles. Waar je je sub/slavin allemaal mee kan plagen,treiteren, martelen en verwennen.Ook de bouwmarkt heeft van alles zoals,kettingen,harpjes,paniek haken,touw,katrollen,hout om een spreidstang te maken.Of bij een bergsportzaak voor bondage touw kijken.

De een houdt nu eenmaal van kietelen en de ander weer van pijnigen.De een houdt van soft sm en de ander van harde sm.

Hieronder komen een aantal bdsm voorwerpen te staan,en waarvoor ze gebruikt worden.Als je zelf creatief bent kan je ook je eigen bdsm speeltjes maken van leer en hout.

Andreaskruis.

In een ruimte waar SM wordt bedreven staat vaak een andreaskruis,waar iemand vastgebonden kan worden.Vaak zitten er ogen en haken aan het kruis.Het kruis wordt vaak gebruikt om de sub/slavin te straffen.

Bullwhip.

Een lange zware zweep die uit een gevlochten streng bestaat.Als je er een mens mee wilt slaan moet je goed met deze zweep kunnen omgaan.En je sub/slavin moet beslist tegen een stootje kunnen.Een kleinere versie heet een single tail whip.

Bondage.

De sub/slavin vastbinden met touw of vastzetten met leren boeien.Of met metalen boeien,denk aan handboeien of rvs boeien.

Hogtie.

Is een manier van vastbinden waarbij de onderdanige op haar buik ligt,met haar handen op haar rug en haar voeten achter de rug aan elkaar gebonden.En de knieen zowel als de ellebogen aan elkaar gebonden,hier worden meestal leren pols en enkelboeien voor gebruikt of touw.

Kat met negen staarten.

Een strokenzweep met negen stroken van gevlochten leer of rubber,om de sub/slavin mee te straffen.

Klemmen.

Klemmen heb je in diverse uitvoeringen zoals amerikaanse tepelklemmen en verstelbare klemmen of klemmen met gewichtjes.Ook kan je knijpers gebruiken om de onderdanige te pijnigen.

Fire Cupping.

Dit zijn glazen glaasjes die ingespoten worden met 70 % alcohol en vervolgens aangestoken worden,en op het lichaam gezet bijvoorbeeld op de borsten.Ook heb je cupping sets waar met een pompje vacuum wordt gezogen.

Naalden.

Laat dit alleen doen als je weet dat de Dominant/e betrouwbaar is en kennis van zaken heeft.Deze injectienaalden worden gebruikt voor tijdelijke piercings of piercing naalden zoals gebruikt door iemand die permanente piercings maakt.

Paniekhaak.

Dit is een mechanisme met twee ringen waarvan je er eentje met een simpele beweging los kan maken.Je gebruikt panieksluitingen om iemand in geval van nood snel los te kunnen maken.

Rietje/Cane.

Dit is een echt strafmiddel,slagen hiermee is een echte beproeving waarvan de resultaten nog wekenlang zichtbaar zijn.Een rietje is van rotan en ongeveer een centimeter dik en een meter lang en zeer buigzaam.Een cane kan ook van hout zijn en is meestal een meter lang.

Rijzweep.

Vaak gebruikt in de paardensport,maar ook in de sm een goed strafmiddel.

Plak.

Deze zijn meestal van leer en in diverse breedtes en vormen,om de onderdanige een goed pakslaag te kunnen geven.

Kooi.

Om de onderdanige in op te sluiten als straf,of als de Dominant/e zijn onderdanige een tijdje wil opbergen.

Spankingbok.

Dit is vaak een houten bok waar de onderdanige overheen moet liggen en aan vast gebonden wordt om straf te krijgen.

Collar/Halsband.

Een collar wordt vaak gegeven aan de onderdanige door de Dominant/e deze kan van leer of metaal zijn.Ook bestaat er een trainings collar als de onderdanige in training is en later wordt vaak een vast collar gegeven.Ook wordt de collar gebruikt om de onderdanige aan te lijnen en met zich mee te voeren.Een collar kan een of meerdere ringen hebben om de onderdanige vast te zetten.

Buttplug.

Deze worden gebruikt om de onderdanige ook anaal gebruiksklaar te maken.Ze zijn er in diverse maten en uitvoeringen,maar ook oppompbare zijn er om de onderdanige te kwellen.