BDSM Lifestyle

BDSM Lifestyle,wat is dit.

In de bdsm levensstijl komt het er op neer dat bdsm niet beperkt is tot spelen in losse sessies maar dat het een manier van leven is. Meestal houdt het in dat je een doorlopende bdsm relatie heb met iemand,24 uur per dag,7 dagen per week waarbij vooral de ongelijke machtsverhouding een belangrijke rol speeld.Daarom wordt de lifestyle ook vaak met 24/7 D/s aangeduid.Ook worden termen als TPE (Total Power Exchange) en Master/slave gebruikt,die een net andere invulling kunnen hebben.Je ziet ook binnen de lifestyle zijn er verschillende opvattingen en vormen mogelijk.

Over het algemeen is het niet zo dat lifestylers doorlopend bezig zijn met heftige bdsm.Kinderen,werk,familie en andere verplichtingen leggen meestal allerlei verplichtingen op.En iemand 24/7 onafgebroken domineren is vaak ook niet rieel.Bij veel lifestylers is het een soort smeulend vuur op de achtergrond dat snel kan opvlammen als de gelegenheid zich voordoet.

Zoals gezegd,er zijn grote variaties mogelijk,afhankelijk van de behoeften en mogelijkheden.Vaak zal een slavin haar onderdanigheid onderstrepen door het dragen van een collar,moeten voldoen aan kledingvoorschriften en zich moeten houden aan meer of minder strenge regels.Haar Dominant zal haar straffen wanneer ze zich niet houd aan de door hem of haar opgelegde regels en opdrachten houdt.Wanneer het wel mogelijk is om een strenge 24/7 relatie te hebben,moeten we wel onder ogen zien dat de sub/slavin haar identiteit vollezig zal verdwijnen.

Kleine voorbeelden.

De sub/slavin/slaaf mag nooit zelf eerst iets eten of drinken,maar zal altijd eerst haar Dominant bedienen.

De onderdanige zal zich houden aan de voorschriften van het dragen of niet dragen van bepaalde kleding.

De sub/slavin slaapt steeds met haar pols en enkelboeien en collar.

Op bepaalde tijden zal de onderdanige de opdrachten steeds uitvoeren van haar Dominant.

De Dominant kan ook opdrachten per telefoon,sms,email doorgeven op onverwachte momenten,die dan ook wel meteen dienen uitgevoerd te worden door de onderdanige.

In het algemeen kan je wel stellen dat een goede sub/slavin zich volledig overgeeft aan de wil van de Dominant.

Beschouw jezelf daarom als het eigendom van de Dominant.Besef dat je diepste verlangen bestaat uit het behagen van de Dominant.Dus span niet al jou spieren zodat je de reacties van je lichaam niet hoeft te tonen.Maar laat juist je lichaam spreken als de Dominant met je bezig is.De signalen die je op die manier afgeeft,kreunen,steunen,kreetjes,vechten tegen de pijn,gelaatsuitdrukkingen van pijn of genot.Vormt een essentiele feedback voor je Dominant.De Dominant kan hierop zijn spel aanpassen door te verminderen of te verhefigen.Ook een sublijst kan makkelijk zijn om aan te geven wat de slavin/sub wel of niet wil.Of haar ervaringen aan te geven.

Wees duidelijk over de verlangens die je heb.

Je kan je ook afvragen waarom je dit type relatie zoekt.Ben je bereid om alles te doen wat de Dominant/e van jou verlangt.Wat zijn jou harde grenzen?Wees in elk geval duidelijk in wat je iemand kan bieden.En sla niet te snel de mogelijkheid om ervaring op te doen af.Stel vragen aan de Dominant/e waar hij of zij van houdt,en wat zijn of haar harde grenzen zijn.In een bdsm vriendschap of relatie geldt wederzijds vertrouwen en respect om elkaar goed te leren kennen.Maar wees eerlijk en open en praat over jou gevoelens en verlangens en fantasieen.

Verantwoordelijkheid is er in vele vormen van bezorgdheid om iemand tot de keuzes voor jezelf of een ander.Van hygiene met speeltjes en speelruimte tot het nakomen van afspraken.Nogmaals het is erg belangrijk dat je elkaar vertrouwd in een bdsm vriendschap/relatie en met wederzijds respect.Vertrouw je de Dominant/e niet,NIET DOEN,anders werk je jezelf in de nesten met alle nare gevolgen.

Ga alleen in zee met een Dominant/e die jij vertrouwd en je vertrouwen geeft en al jou vragen eerlijk en open beantwoord.En jou respecteerd als beginnend of gevorderde sub/slavin.Alleen op deze manier bouw je samen iets op,waarbij je samen veel plezier en genot kan hebben en kan groeien in de bdsm D/s vriendschap/relatie

Het invullen van een subbielijst kan een handig hulpmiddel zijn.De sub/slavin probeert dan door woorden of gedrag aan te geven dat ze sommige dingen wel of niet wil.

BDSM:
Bondage,Discipline,Sadisme,Masochisme.
Bondage sadomasochistische omgang met een vastgebonden partner.
Discipline,gehoorzaamheid aan voorschriften en bevelen.
Sadisme,geslachtslust gepaard met onweerstaanbare neiging het voorwerp van begeerte voor en gedurende fysiek en mentaal te pijnigen.
Masochisme,het beleven van plezier aan het ondervinden van pijn.

Waarschuwing.
Speel alleen met iemand die volledig te vertrouwen is,geef je als sub/slavin NOOIT over aan iemand die je nog maar net kent.Maak duidelijke afspraken met jou Dominant,over wat je wel of niet wilt.

De 3 bdsm V,s deze staan voor vrijwilligheid,vertrouwen,veiligheid.Maar ook respect voor elkaar zowel als Dom/sub/slavin maar ook als mens.

Vertrouwen is de sleutel naar overgave.spreuk van Aisha.